Al Jazeera

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Al Jazeera | Vagas da empresa Al Jazeera | Salários da empresa Al Jazeera | Benefícios da empresa Al Jazeera
      Entrevistas da empresa Al JazeeraEntrevistas do cargo de Producer da empresa Al JazeeraEntrevista da empresa Al Jazeera

30 de set. de 2022
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fiz uma entrevista na empresa Al Jazeera.

Hiring manager gave a really long and involved exercise but didn't provide critical guidance. Took 30 hours to complete. Never received any feedback. Totally unprofessional process from start to finish. Will never apply to this company again.

Do you think there are any stories that AJ will not report? (I think this was a trick question.)

Outras avaliações de entrevista de vagas de Producer da empresa Al Jazeera

28 de fev. de 2021

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Al Jazeera.

A online application, proving CV, references and sample of my work. Followed by a 2 person panel interview in the broadcast centre. Relatively informal process compared to others I have done in the past.

How to handle a team, breaking news, technical difficulties etc

7 de mar. de 2013
      Doha

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Al Jazeera (Doha) em jan. de 2013

I was asked to take an online test, which was an hour long and require some editing and writing and tested my knowledge of current affairs. They then told me they'd take a phone interview. It lasted half an hour and was mostly based on my current/previous job and why I wanted to leave it. They then proceeded to ask what I thought about their website and English channel and their content. How they could improve it. Three things I like, three things I don't like, etc.

Not much unexpected but pointing out three pros and cons within AJE and its website.

ABC
      Private TV