Bee-Line Communications

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Bee-Line Communications | Vagas da empresa Bee-Line Communications | Salários da empresa Bee-Line Communications | Benefícios da empresa Bee-Line Communications
      Entrevistas da empresa Bee-Line CommunicationsEntrevistas do cargo de Web Designer da empresa Bee-Line CommunicationsEntrevista da empresa Bee-Line Communications

Entrevista para Web Designer

28 de fev. de 2017
      Libertyville, IL

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Bee-Line Communications (Libertyville, IL) em jan. de 2017

I went into this interview knowing their prior history and behavior. Off the bat, the owner insulted me by suggesting that my eight years of development and design experience didn't count for anything.

The standard tell me about yourself and tell me about your design process. There was no real great questions that stood out as needed to be reported. I wished this was a good interview, but it wasn't. Based on what my friend told me about the company I was surprised that she lied to my face during the interview process.