Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa First Republic | Vagas da empresa First Republic | Salários da empresa First Republic | Benefícios da empresa First Republic
      Entrevistas da empresa First RepublicEntrevistas do cargo de Solutions Consultant da empresa First RepublicEntrevista da empresa First Republic

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

Entrevista para Solutions Consultant

1 de set. de 2017
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      San Francisco, CA
      Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela First Republic (San Francisco, CA) em set. de 2017

Entrevista

interviewed by a recruiter with technical questions followed by an interview with an engineer. Initial Telephonic technical interviewer and recruiter called to say very good feedback . Scheduled onsite with Senior Management for day long session. It was cut short during second interview where person supposed to interview arrived 20 mins late, asked couple of questions while browsing on ipad on work stuff. A lunch session was scheduled after wards but hiring manager came by and cancelled remaining interviews ignoring that as well and was let go. Overall glad not selected and sounded disorganized process where initially was told great experience and feedback but got rejected for exact same experience by Senior Manager. I even told one interviewer to ask me actual questions as interviewer kept describing company culture. Other than first onsite interviewer felt immature, disorganized and team members amongst themselves dont know what r they looking for. See lot of improvements to enable better experience.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

tell me about yourself, describe a problem you have solved.
      Responder à pergunta

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Kapital Bank
      3.7★Remuneração e benefícios