Genesis Healthcare

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Genesis Healthcare | Vagas da empresa Genesis Healthcare | Salários da empresa Genesis Healthcare | Benefícios da empresa Genesis Healthcare
      Entrevistas da empresa Genesis HealthcareEntrevistas do cargo de Lpn da empresa Genesis HealthcareEntrevista da empresa Genesis Healthcare

World Health Organization
      HHH

5 de jan. de 2017
      Macungie, PA

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fiz uma entrevista na empresa Genesis Healthcare (Macungie, PA).

They were extremely professional and knowledgeable, their facility was presentable. It made you feel like you were home. I would like to work there and even if not recommend anyone to bring their loved ones there to live out the rest of their days.

Why do I think I am a good fit for their facility?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Lpn da empresa Genesis Healthcare

6 de nov. de 2019
      Chelmsford, MA

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fiz uma entrevista na empresa Genesis Healthcare (Chelmsford, MA).

online application. phone screening, in person interviewing reference check drug testing credentials validation skills testing signing offer letter, orientation hands on site shadowing *4 weeks off site training IV infusion wound therapy

Customer service focus where do you yourself 10 years from now Give an example of a situation you have applied leadership skills. How has your previous employment prepares you for this job etc etc etc

22 de jun. de 2018

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Genesis Healthcare em set. de 2015

I was called back a few days after submitting my resume. The interview was very laid back. Spoke to director of nursing about my availability and experience. Given job at interview. Pay scale was based on experience. Drug test performed the day of the interview. Tour of the facility also given at this time.

Just about availability and experience