ZeroFox

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa ZeroFox | Vagas da empresa ZeroFox | Salários da empresa ZeroFox | Benefícios da empresa ZeroFox
      Entrevistas da empresa ZeroFoxEntrevistas do cargo de Senior Software Engineer da empresa ZeroFoxEntrevista da empresa ZeroFox

29 de jul. de 2025

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela ZeroFox em jul. de 2025

1. Presentation: the interviewer and interviewee have the chance to present each other 2. Code challenge: you have the chance to choose between (1) code in an online pad that doesn't have the option to run the code nor code marking or (2) you can share your screen and use your own IDE. I chose 1, looking back, I should have chosen option 2. ## Given a list, find if there are duplicates within distance ‘d’ of each other. ## Examples ## [1, 2, 3, 1, 3] d=3 -> True ## [1, 2, 3, 1, 3] d=2 -> True ## [1, 2, 3, 1, 3] d=1 -> False 3. Questions about the position

Code challenge: ## Given a list, find if there are duplicates within distance ‘d’ of each other. ## Examples ## [1, 2, 3, 1, 3] d=3 -> True ## [1, 2, 3, 1, 3] d=2 -> True ## [1, 2, 3, 1, 3] d=1 -> False

Outras avaliações de entrevista de vagas de Senior Software Engineer da empresa ZeroFox

16 de out. de 2025
      Chile

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela ZeroFox (Chile) em set. de 2025

There were 3 rounds of interviews after meeting with the recruiter: (1) a LeetCode sliding-window algorithm challenge, (2) a BFS coding challenge and a system design interview, (3) a third coding challenge also algorithm-based.

The system design interview was to design a URL shortener.

31 de jan. de 2024
      Santiago

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela ZeroFox (Santiago) em jan. de 2024

4 interviews 1 HR: expectations about salary and company 1 coding: easy problem 1 systems design: design a URL shortener system 1 coding: implement a Insert method for a BST

Searching (string array) and Data structures (BST)

Cisco
      Capgemini