bareMinerals

Parte da empresa Orveon Global

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa bareMinerals | Vagas da empresa bareMinerals | Salários da empresa bareMinerals | Benefícios da empresa bareMinerals
      Entrevistas da empresa bareMineralsEntrevistas do cargo de Specialist da empresa bareMineralsEntrevista da empresa bareMinerals

Entrevista para Specialist

26 de out. de 2015
      Orlando, FL
      Entrevista difícil

Candidatei-me de outra forma. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela bareMinerals (Orlando, FL) em mai. de 2011

I was an internal candidate, so you need to be recommended by your manager. Once approved there is a phone interview - pretty standard. This was probably not as difficult as if an external candidate were interviewing. The next interview is a face-to-face which includes a 30 minute presentation of an education unit. You are given a few subjects to choose from such as product categories or selling techniques. You must create and present the unit as if you were training a group of employees. Additionally you are asked to do a makeup interview. You will need to supply your own model. You will be given a set look to recreate on the model (you will not be given any information ahead of time). All supplies will be provided (makeup, brushes, applicators, cleaning supplies, etc.).

The process is very organic. The questions depend on your presentation, as well as the look chosen to reproduce.