Alan

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Alan | Vagas da empresa Alan | Salários da empresa Alan | Benefícios da empresa Alan
      Entrevistas da empresa AlanEntrevistas do cargo de Senior Software Developer da empresa AlanEntrevista da empresa Alan

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. “Glassdoor”, “Worklife Pro”, “Bowls” e o logotipo do Glassdoor são marcas comerciais pertencentes à Indeed, Inc.

Entrevista para Senior Software Developer

5 de jan. de 2024
      Navi Mumbai

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 4 dias. Fui entrevistado pela Alan (Navi Mumbai) em dez. de 2023

was good but couldnt answer well so was not sure about getting selected, overall good questiones asked so it was a nice conversation which was taken i would prepare well next time so that can sustain sich competetive environment

how does node js works

Outras avaliações de entrevista de vagas de Senior Software Developer da empresa Alan

20 de nov. de 2025

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Alan em nov. de 2025

As described on their website, no surprises there. My main grievance is how some European companies (French in particular) seem to be taking interviewing processes into a "show us how hard you can lick the boot" competition, where you are not only interviewing for a job, but you are also supposed to show how badly you want that company in particular, they will ask how you showcase their company values, you even have to lookup in advance and learn how they like questions answered, they don't give guidelines, so it's up to you to burn your time learning the "Alan way".

The process is on their website

12 de jun. de 2025
      Oferta recusada

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Alan em mai. de 2025

Very comprehensive process, covering software philosophy, implementation, architecture, behaviour. I talked to more than a dozen different people in the company. The good thing is that I really got to know the singular and interesting value system of Alan.

Example of situation where you failed, and what did you learn.

29 de out. de 2024
      Paris

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fiz uma entrevista na empresa Alan (Paris).

Entretien de "découverte" d'une quarantaine de minutes avec une personne des ressources humaines, il m'a posé des questions de routine sur mes expériences passées et ensuite j'ai pu poser mes questions par rapport à l'entreprise et l'environnement de travail.

Sur quoi suis-je le plus fier d'avoir travaillé dans mon entreprise actuelle ? Quelle est ma prétention salariale ?