DRIVIN

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa DRIVIN | Vagas da empresa DRIVIN | Salários da empresa DRIVIN | Benefícios da empresa DRIVIN
      Entrevistas da empresa DRIVINEntrevistas do cargo de Senior Software Developer da empresa DRIVINEntrevista da empresa DRIVIN

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. “Glassdoor”, “Worklife Pro”, “Bowls” e o logotipo do Glassdoor são marcas comerciais pertencentes à Indeed, Inc.

Entrevista para Senior Software Developer

25 de nov. de 2018

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa DRIVIN.

A recruiter lined up a phone screen, which led to a 3+ hour on-site interview. Phone screen includes a “pair programming” style screening. In person, the place seemed disorganized. No one seemed to be expecting me, or who followed them in the rounds of interviews. The coding challenge on site was particularly difficult but expect to work on someone else’s laptop with them talking while you’re trying to work. Overall, I wasn’t really impressed with them as an organization at all.

Populate an object with data keyed from another object.

Find the missing numbers in a sequence
      Resposta da empresa DRIVIN
      We’re disappointed to learn of your experience, but we appreciate that you took the time to write a thoughtful review. We take candidate feedback very seriously, and will use it to improve. Please email us at listens@karauctionservices.com to share more.