Obumex

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Obumex | Vagas da empresa Obumex | Salários da empresa Obumex | Benefícios da empresa Obumex
      Entrevistas da empresa ObumexEntrevistas do cargo de Marketing Manager da empresa ObumexEntrevista da empresa Obumex

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. “Glassdoor”, “Worklife Pro”, “Bowls” e o logotipo do Glassdoor são marcas comerciais pertencentes à Indeed, Inc.

Entrevista para Marketing Manager

9 de jan. de 2025

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fiz uma entrevista na empresa Obumex.

Mijn eerste gesprek was met een recruteringsbureau waar de recruiter meer aan het woord was dan ikzelf. Vervolgens een gesprek met de hr manager bij Obumex zelf. Ik kwam toe en merkte al direct een receptioniste in de showroom zitten die er duidelijk tegen haar zin zat. Daarna mocht ik meegaan in een bureau waar het ijskoud was. De hr manager had duidelijk geen kaas gegeten want ze had enkele algemene scenario’s op een blaadje geprint die ze mij vroeg op te lossen. Eerst en vooral denk ik dat het belangrijk is om de persoon zelf te leren kennen; motivatie, gedrevenheid, flexibiliteit, inzet,… . Als er nood is aan gratis marketingvoorstellen, kunnen jullie evengoed beroep doen op een marketingbureau.

Stel, er moet een nieuwe keuken gelanceerd worden, wat zijn de opties om klanten aan te trekken.