Open Systems Technologies

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Open Systems Technologies | Vagas da empresa Open Systems Technologies | Salários da empresa Open Systems Technologies | Benefícios da empresa Open Systems Technologies
      Entrevistas da empresa Open Systems TechnologiesEntrevistas do cargo de IT Recruiter da empresa Open Systems TechnologiesEntrevista da empresa Open Systems Technologies

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. “Glassdoor”, “Worklife Pro”, “Bowls” e o logotipo do Glassdoor são marcas comerciais pertencentes à Indeed, Inc.

Entrevista para IT Recruiter

21 de mai. de 2019

Outras avaliações de entrevista de vagas de IT Recruiter da empresa Open Systems Technologies

Entrevista para IT Recruiter

3 de set. de 2014

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Open Systems Technologies.

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fiz uma entrevista na empresa Open Systems Technologies.

I got a message on Linkedin asking if I was interested in the position. The first step was the phone interview, where a different recruiter asked me some questions regarding my resume and the specifics of it.

Tell me more about yourself.

(asking specifically about my resume) Tell me more about this position.

I had 3 or 4 interviews before receiving the offer. Be prepared to meet with every person in the office one on one, up to 10 people. Once you pass that, you will have to do a presentation in front of the team. Its pretty easy, especially if you were a referral like 90% of the people they hire are referrals or something like that.

Salary, always say you want to make as much as possible, you want to move up in the company etc. Don't say you want to make 60k, even though your base salary will be half that if you are lucky. prepare for this job like you would for a sales job and those types of answers they eat up.