Prepca Eduserv

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Prepca Eduserv | Vagas da empresa Prepca Eduserv | Salários da empresa Prepca Eduserv | Benefícios da empresa Prepca Eduserv
      Entrevistas da empresa Prepca EduservEntrevistas do cargo de Business Development Executive da empresa Prepca EduservEntrevista da empresa Prepca Eduserv

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. “Glassdoor”, “Worklife Pro”, “Bowls” e o logotipo do Glassdoor são marcas comerciais pertencentes à Indeed, Inc.

Entrevista para Business Development Executive

15 de mar. de 2024

Outras avaliações de entrevista de vagas de Business Development Executive da empresa Prepca Eduserv

Entrevista para Business Development Executive

16 de abr. de 2023

Fiz uma entrevista na empresa Prepca Eduserv.

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Prepca Eduserv em mar. de 2024

1 Telephonic round: Basic questions like introduction were asked. 2 HR Round via Zoom: Likely focused on assessing your fit for the company culture and understanding your career goals. 3 Managerial Round via Zoom: Involved more in-depth discussions about your skills, experiences, and how you'd handle managerial responsibilities.

1) what is your goal ? 2) where you see yourself in 5 years ? 3) Why switching from IT to BDE? 4) A rapid fire game - a) money or time? why b) risk or stability ? why 5) family background ? 6) What you know about our company ? 7) give a demo of how u gonna sell course on call .and u should give actual demo
      Candidatei-me online.

very unprofessional hiring process,after clearly explaining my experience and profile in the first round they took 2 more rounds of interview and then they ghosted me for a week and when asked, they said you dont have enough experience, Complete waste of time and they asked to submit my documents and then ghosted me again, at least send a proper rejection rather than wasting one's time and effort

Language command in hindi and english
      Resposta da empresa Prepca Eduserv
      Thank you for sharing your experience. We understand the importance of timely communication and will work to enhance our process. Regards, PREPCA