Sasken

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Sasken | Vagas da empresa Sasken | Salários da empresa Sasken | Benefícios da empresa Sasken
      Entrevistas da empresa SaskenEntrevistas do cargo de Software Development Engineer (SDE) da empresa SaskenEntrevista da empresa Sasken

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. “Glassdoor”, “Worklife Pro”, “Bowls” e o logotipo do Glassdoor são marcas comerciais pertencentes à Indeed, Inc.

Entrevista para Software Development Engineer (SDE)

17 de dez. de 2024
      Belgaum

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Sasken (Belgaum) em nov. de 2023

The interview focused on file handling in C, recursion algorithms, and OOP in C++. The interviewer asked me to explain these concepts and also asked me to write simple code snippets for the above. I had not practiced OOP, so that is where I got rejected.

Recurssion Algorithm File handling in C classes and objects
      Resposta da empresa Sasken
      Thank you for your feedback. We're glad to hear that you had a positive experience overall. We appreciate your effort during the interview and will consider your feedback to improve our process. Best of luck with your future endeavours!

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Development Engineer (SDE) da empresa Sasken

Entrevista para Software Development Engineer (SDE)

11 de set. de 2025
      Bhopal

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 6 meses. Fui entrevistado pela Sasken (Bhopal) em ago. de 2022

In my process , first i gave the CBT . The CBT contains basic questions about your B.Tech Course or we can say OS , DBMS, C/C++ programming , SQL , TOC , etc. and 2 Coding Questions based on DSA. Then the interview process contains 2 interviews 1 technical and 1 HR round In technical interview they ask basic question about subjects like tell me your last sem subject names , then if os what is paging, deadlock . In C language :- swap variable without using the 3rd variable , add without using addition operator

Add without using addition operator Swap without using 3rd variable.