Sogeti

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Sogeti | Vagas da empresa Sogeti | Salários da empresa Sogeti | Benefícios da empresa Sogeti
      Entrevistas da empresa SogetiEntrevistas do cargo de Junior Consultant da empresa SogetiEntrevista da empresa Sogeti

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. “Glassdoor”, “Worklife Pro”, “Bowls” e o logotipo do Glassdoor são marcas comerciais pertencentes à Indeed, Inc.

17 de set. de 2020
      Rosemont, IL

Outras avaliações de entrevista de vagas de Junior Consultant da empresa Sogeti

9 de set. de 2019

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela Sogeti (Rosemont, IL) em nov. de 2019

Began with a powerpoint outlining the structure of the position and moving up as a consultant. 8 people total being interviewed, and 8 quick rounds of interviews/meetups with different people. Went from about 9am to 1pm and then all 8 people were taken out to lunch with everyone who interviewed us.

Tell me about ___ project/experience on your resume. This was asked by most of the people.

(On whiteboard) Write a SQL query to extract this specified information. Write code to swap two values without using a temp variables. Write code to reverse a string.

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Sogeti em jun. de 2019

J'ai eu 3 entretiens telephoniques avec 3 differentes personnes de paris et de region. Environ 30 minutes chacun avec 2 semaines de differences entre chaque entretien. Entretien tres bien passé.

8 de nov. de 2018
      Oferta recusada

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 4 meses. Fui entrevistado pela Sogeti em ago. de 2018

Received position through intership status through my college of business through my university. “Interview process” was just an application submitted through my university requiring courses and gpa requirement