TMC

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa TMC | Vagas da empresa TMC | Salários da empresa TMC | Benefícios da empresa TMC
      Entrevistas da empresa TMCEntrevistas do cargo de Business Manager da empresa TMCEntrevista da empresa TMC

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. “Glassdoor”, “Worklife Pro”, “Bowls” e o logotipo do Glassdoor são marcas comerciais pertencentes à Indeed, Inc.

25 de set. de 2024
      Toulouse

Outras avaliações de entrevista de vagas de Business Manager da empresa TMC

17 de jul. de 2024
      Eindhoven

Fiz uma entrevista na empresa TMC (Toulouse).

Entretien téléphonique, RH, puis avec commercial ou avec le directeur. Équipe sympa et accueillante, petite entreprise a l’échelle de Toulouse donc plus convivial dans le management. Mode de fonctionnement similaire aux autres ESN !

Qualité défaut, étude de cas

Fiz uma entrevista na empresa TMC (Eindhoven).

Vanaf het eerste contact tot en met de arbeidsvoorwaarden een goed georganiseerde aanpak en prettig contact. Duidelijke afspraken en snelle feedback die op een persoonlijke manier wordt gedeeld. Goede ervaring.

Wat is je drijfveer en hoe kunnen wij daaraan bijdragen.

24 de out. de 2023
      Utrecht

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela TMC (Utrecht) em ago. de 2023

Mijn ervaring met TMC was ronduit teleurstellend. De sollicitatieprocedure duurde meer dan twee maanden met vijf gesprekken, inclusief een presentatie aan de managing director. Het aanbod dat ik ontving, week sterk af van de initiële afspraken, en toen ik probeerde te onderhandelen, weigerden ze. Na acceptatie van het lagere aanbod werd de communicatie bijzonder slecht, met beloften van terugkoppeling die niet werden nagekomen. Op de dag van de geplande afspraak voor mijn indiensttreding werd ik gebeld en verteld dat ze niet met mij verder wilden vanwege mijn salarisonderhandeling. Kortom, TMC heeft een gebrek aan professioneel gedrag en respect voor sollicitanten, en ik raad anderen sterk af om met hen in zee te gaan.

- General questions - Business Plan presentation