iTrellis

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa iTrellis | Vagas da empresa iTrellis | Salários da empresa iTrellis | Benefícios da empresa iTrellis
      Entrevistas da empresa iTrellisEntrevistas do cargo de Senior Software Engineer da empresa iTrellisEntrevista da empresa iTrellis

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. “Glassdoor”, “Worklife Pro”, “Bowls” e o logotipo do Glassdoor são marcas comerciais pertencentes à Indeed, Inc.

Entrevista para Senior Software Engineer

7 de jan. de 2023
      Seattle, WA

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela iTrellis (Seattle, WA) em dez. de 2022

First round is standard manager screen, followed by technical problems online, followed by technical interview, including discussion of the technical problems portion. Lastly would have been an interview with the CEO.

What would I do differently on problem X from the technical problems to get it into shape to check it in.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Senior Software Engineer da empresa iTrellis

Entrevista para Senior Software Engineer

21 de nov. de 2016
      Seattle, WA

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela iTrellis (Seattle, WA) em set. de 2016

They have a three-tiered interview process. Phase 1 starts with a personality phone interview from their recruiter (who is very personable, knowledgeable, and makes you feel at ease) Phase 2 then goes into a pretty challenging code project that you complete on your own time from a list of 3 available sets of requirements Phase 3 is the challenging phase where you come into the office for a 3 phase interview, where you defend your code project, then add a new feature on the fly, and then modify your code project to work a little differently than you designed it.

Defend your code, add a feature on the fly, change the way your code is implemented.