Leerzame Ervaring met Uitdagingen bij Cheops - Avaliação de funcionários no cargo de IT Support Specialist na empresa Cheops Technology NV/SA

2,0
12 de nov. de 2024
Visão de mercado da empresa

Prós

Diverse werkomgeving met exposure aan verschillende klanten Mogelijkheid om ervaring op te doen in een internationale setting Flexibiliteit in het nemen van initiatief Samenwerking met verschillende teams en afdelingen Kennisverbreding van IT-omgevingen en supportstructuren

Contras

Onvoldoende ondersteuning vanuit het management. Slechte communicatie en vage verwachtingen. Gebrek aan duidelijke planning en structuur. Onprofessionele werkomgeving met onbetrouwbare leidinggevenden. Geen empathie voor medewerkers in moeilijke persoonlijke omstandigheden. Isolatie en gebrek aan samenwerking met collega's. Negatieve impact op mentale gezondheid.

Confira outras avaliações da empresa Cheops Technology NV/SA

5,0
18 de ago. de 2025
Visão de mercado da empresa

Prós

Correct with every detail and always employee in mind

Contras

Nothing i can think of everything is perfect

avatar
Resposta da empresa Cheops Technology NV/SA
9mo
Thank you for your feedback! It's nice to read these positive words. If you do happen to think of improvements we could make, don't hesitate to reach out to HR :)
4,0
24 de fev. de 2025
Visão de mercado da empresa

Prós

Good guiding of IT consultants. Being able to study and get certificates

Contras

Bruto salary is low but they do give netto bonusses to be competitive with other comapnies.

avatar
Resposta da empresa Cheops Technology NV/SA
9mo
Bedankt voor het delen van je feedback! We appreciëren het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze neer te schrijven. Neem gerust contact op met HR indien je de minpunten nog graag verder wenst te bespreken.
Filtrar avaliações por: Útil|Classificação|Data|Tudo