Ambiente moderno e saudável - Avaliação de funcionários no cargo de R&D Engineer na empresa Silvaco

12 de out. de 2021

Prós

- Ferramentas modernas; - Equipe altamente qualificada; - Flexibilidade; - Boa comunicação com superiores; - Projetos desafiadores em tecnologias modernas;

Contras

- RH desorganizado; - Pouco transparente nas políticas/estratégias de crescimento; - Pouca conexão entre R&D com as necessidades dos clientes;

Confira outras avaliações da empresa Silvaco

2 de out. de 2025

Prós

Great company to work for, learned alot

Contras

None at this time for me

21 de jan. de 2026

Prós

Excellent place to learn how software survives without active development. Engineers gain rapid experience in being resource-optimized. Meetings are plentiful; outcomes optional. Ideal if you enjoy watching institutional knowledge evaporate in real time.

Contras

This was never a strong engineering company - just one that burned through people while coasting on aging products. Engineers are treated as disposable, real contributors are pushed out, and institutional knowledge is routinely discarded. What’s left is process, confusion, and churn instead of technical direction. Customers looking for stability, innovation, or long-term support should be cautious and look elsewhere.