2020 Companies

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa 2020 Companies | Vagas da empresa 2020 Companies | Salários da empresa 2020 Companies | Benefícios da empresa 2020 Companies
      Entrevistas da empresa 2020 CompaniesEntrevistas do cargo de Merchandiser da empresa 2020 CompaniesEntrevista da empresa 2020 Companies

22 de abr. de 2018

O processo levou mais de 1 semana. Fui entrevistado pela 2020 Companies em fev. de 2018

onboarding through online and over the phone they where pretty nice about it! Had a good Experience. I have no more to say but sad to see outcome is not what it is

Are you able to perform all tasks and what was your expierence in the past? Why should we hire you was asked briefly and second interview performed and passed!

Outras avaliações de entrevista de vagas de Merchandiser da empresa 2020 Companies

31 de dez. de 2024

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela 2020 Companies em jul. de 2024

After submitting resume, I received an email within a couple of days to setup a phone interview which led to a 2nd phone interview to go over day to day duties. Lots of back in forth via email as well. Once I accepted the job offer, did not actually start working for about 1 month. Glad I held off giving my notice to previous employer.

How far are you willing to travel?

27 de jan. de 2023

Fiz uma entrevista na empresa 2020 Companies.

Process was simple and not difficult. Easy conversation. no other comments. This statement needs a minimum of 30 words so I am just typing this so I can submit this review

What experience do you have?