ADTRAN

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa ADTRAN | Vagas da empresa ADTRAN | Salários da empresa ADTRAN | Benefícios da empresa ADTRAN
      Entrevistas da empresa ADTRANEntrevistas do cargo de Senior Software Engineer da empresa ADTRANEntrevista da empresa ADTRAN

Entrevista para Senior Software Engineer

3 de fev. de 2025
      Bengaluru
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela ADTRAN (Bengaluru) em out. de 2024

Smooth process. Guidance was given at every stage. There were 5 rounds in total. 2 Tech rounds were most important and lengthy ones. Overall the interviews focused on Java basics, dsa, multithreading and HLD and DLD questions. HLD was based on the project which you worked on. DLD questions on some requirement was asked to implement end to end. So practice design mostly.

Core Java, HLD, DLD, Multithreading, Puzzle

Outras avaliações de entrevista de vagas de Senior Software Engineer da empresa ADTRAN

Entrevista para Sr. Software Engineer

14 de mai. de 2025

Fiz uma entrevista na empresa ADTRAN.

Firstly call from HR and then 1 panel interview. Mostly questions about experience and previous projects with focus on system design (how would you solve x, what is your experience with y).

Gitflow, storage, cloud, logging and monitoring, languages.

Entrevista para Senior Software Developer

21 de mai. de 2024
      Noida

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela ADTRAN (Noida) em mar. de 2024

Got call via consultancy for REMOTE opportunity. There were 3 rounds of interview. I cleared 2 of them. 3rd round too went well. But in 3rd round, I got to know that this job requires individual to be in Bangalore for first 8-10 months. Atleast they should mention this fact in their job description. Wasted 3 days of my time. Totally useless job description and useless team to not communicate in advance. I denied in last round saying that job description clearly mentions REMOTE and that's why I opted for lower salary. Else, If I would have known that they want me to work from Bangalore for 8-10 months, wouldn't I have told salary expectation accordingly.

Multi-threading, Race conditions, ThreadPool, Implementing producer consumer problem

Samsung Electronics
      Siemens