Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa AIDS Healthcare Foundation | Vagas da empresa AIDS Healthcare Foundation | Salários da empresa AIDS Healthcare Foundation | Benefícios da empresa AIDS Healthcare Foundation
      Entrevistas da empresa AIDS Healthcare FoundationEntrevistas do cargo de Pharmacy Technician da empresa AIDS Healthcare FoundationEntrevista da empresa AIDS Healthcare Foundation

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

16 de set. de 2024
      Dallas, TX

Outras avaliações de entrevista de vagas de Pharmacy Technician da empresa AIDS Healthcare Foundation

29 de out. de 2022

Candidatura

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela AIDS Healthcare Foundation (Dallas, TX) em ago. de 2024

I received an Interview offer within 24 hours of applying. The recruiter worked around my schedule making it possible for me to interview with them virtually versus in person. I felt like the interview process was fairly easy.

Why are you seeking new employment?
      1 resposta

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela AIDS Healthcare Foundation em mai. de 2022

I was asked questions regarding the pharmacy. From knowlegdge about C2-C5 to Data Entry. My Manager allowed me to talk about myself so I talked about everything that I did. If they give you moment to speak, talk about all the task that you do in detail. Give them precise amount off hours that you spent in Data Entry, Inventory, and what you want to achieve by working here.

What are two pieces of information that are mandatory on a C2 script?
      1 resposta

6 de abr. de 2020
      Los Angeles, CA

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela AIDS Healthcare Foundation (Los Angeles, CA) em jul. de 2016

Two supervisors at interview. Answered array of questions relating to Pharmacy procedures and workflow. Pharmacy medications Brand and generic drugs. Previous work experience explained. Professional done by management.

Experience with Pharmacy software systems
      Responder à pergunta