ASML

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa ASML | Vagas da empresa ASML | Salários da empresa ASML | Benefícios da empresa ASML
      Entrevistas da empresa ASMLEntrevistas do cargo de Software Design Engineer da empresa ASMLEntrevista da empresa ASML

Samsung Electronics
      Siemens
      ABB
      PITS Global Data Recovery Services

5 de out. de 2023
      Wilton, CT

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Design Engineer da empresa ASML

20 de jun. de 2024
      Veldhoven

O processo levou 4 semanas. Fiz uma entrevista na empresa ASML (Wilton, CT).

Applied at career fair. Did an onsite interview and then had a phone call for basic hr questions like your visa, why did you leave your last job, salary expectation. Finally did a 2-hr panel interview that consists of 4 rounds of 30-min interview with 4 different people. For some reason, their emails often don't get sent to my email (I checked it's not in spam either). Overall a bad experience because of that.

They ask a lot of OS questions also C questions like memory layout, debugging a piece of C code.

Fiz uma entrevista na empresa ASML (Veldhoven).

It was a professional process from first contact to decision. The position was available due to an Engineer leaving the team. The requirements were rather specific concerning knowledge of the technology.

How are you different from other candidates?

29 de jun. de 2021
      Berlim

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela ASML (Berlim) em jun. de 2021

Interviews scheduled with long gaps. There were atleast 2 weeks gap between screening, first round, second round. People seemed friendly over the call but rejected later with no proper reason. There should be some clues given if we are not saying things as expected or if they are expecting something different from us.

About handling different situations

Explain the dependency between teams