Abbott

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Abbott | Vagas da empresa Abbott | Salários da empresa Abbott | Benefícios da empresa Abbott
      Entrevistas da empresa AbbottEntrevistas do cargo de Key Account Manager (KAM) da empresa AbbottEntrevista da empresa Abbott

11 de dez. de 2025
      Bengaluru

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. Fui entrevistado pela Abbott (Bengaluru) em nov. de 2025

Took Resume & Ghosted, tried contacting the HR & Consultancy who contacted me, they too never responded, such a irresponsible behaviour, can't they say they are moving forward or not with the profile atleast, totally unprofessional.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Key Account Manager (KAM) da empresa Abbott

31 de mai. de 2025
      Bombaim

Candidatei-me pessoalmente. Fui entrevistado pela Abbott (Bombaim) em ago. de 2024

Abbott’s interview process is structured, insightful, and candidate-focused. It’s designed to identify professionals who align with our values of innovation, integrity, and excellence in healthcare. The process typically includes: 1. Initial Screening – A conversation with HR to assess your background, motivation, and alignment with Abbott’s mission. 2. Functional Interviews – Role-specific discussions with managers or team leads to evaluate your expertise, problem-solving abilities, and real-world application. 3. Behavioral & Cultural Fit Rounds – Questions based on Abbott’s core leadership principles to gauge adaptability, collaboration, and ethical decision-making. 4. Final Interview – Often with senior leadership, focusing on strategic thinking, cross-functional alignment, and your long-term potential within the organization. Throughout, Abbott ensures a respectful, engaging, and transparent experience, reflecting our commitment to hiring individuals who are passionate about advancing health and transforming lives.

They asked about culture is different from other organisations

15 de dez. de 2023
      Buenos Aires

Fiz uma entrevista na empresa Abbott (Buenos Aires).

llamado a las 2 semanas de haberme postulado , tres entrevistas: una con recursos humanos otra con manager de área y otra con gerente general luego 1 mes para decirte que se dio de baja la posición

mayor foco en la experiencia