Abhirup Web Shringar

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Abhirup Web Shringar | Vagas da empresa Abhirup Web Shringar | Salários da empresa Abhirup Web Shringar | Benefícios da empresa Abhirup Web Shringar
      Entrevistas da empresa Abhirup Web ShringarEntrevistas do cargo de PHP Developer da empresa Abhirup Web ShringarEntrevista da empresa Abhirup Web Shringar

Entrevista para PHP Developer

19 de fev. de 2021
      Nova Deli
      Oferta recusada

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Abhirup Web Shringar (Nova Deli) em fev. de 2021

Dont Go Here to waste Your Time Office Location is very far from Metro Station. Not easy to find the office. The office Looks like a House where a bed setup for the Owner. Interviewer Looks Drunk While Taking Interview. No Question Asked related to Php Because Interviewer itself don't Know Anything About Php. For Just Formality Last Company Name, Brief Introduction, etc. Anyone Will be Selected here If you are ready to become their Slave. They Will Write salary Range 10k-20k But this is only a trap I think . they will Only offer me 10k and my last salary was 16k. Totally a waste of time for me. If you want to waste your Time then Only Go here for Interview.

Are You Comfortable With a 10k Salary?

Are You Comfortable with Stay at night in Office?

Can You strictly work On the deadline?

Can You work Individually on All projects because they dont have any senior developer ?

Deloitte
      KPMG