Advanced Marketing Solutions

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Advanced Marketing Solutions | Vagas da empresa Advanced Marketing Solutions | Salários da empresa Advanced Marketing Solutions | Benefícios da empresa Advanced Marketing Solutions
      Entrevistas da empresa Advanced Marketing SolutionsEntrevistas do cargo de Account Manager da empresa Advanced Marketing SolutionsEntrevista da empresa Advanced Marketing Solutions

Entrevista para Account Manager

2 de dez. de 2015
      Providence, RI

Outras avaliações de entrevista de vagas de Account Manager da empresa Advanced Marketing Solutions

Entrevista para Account Manager

19 de fev. de 2016

Fiz uma entrevista na empresa Advanced Marketing Solutions.

Candidatei-me online. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Advanced Marketing Solutions (Providence, RI) em set. de 2015

Fairly easy-going interview. Everyone is easy to talk to. Three step process. 1) Meet and Greet with management, 2) Full day job shadow with a rep, 3) Follow up interview with management.

If asked to rank 3 things by level of importance from most important to least important how would you rank these? Money, Growth, Work Environment.

Interview process was highly deceptive. They attempted to call me several times to "setup an interview" for a position I applied for. They also sent an unsolicited text message to my phone. They made the mistake of mentioning I applied via ZipRecruiter. I verified that I did not. What it turned out is this company is trolling job boards and pulling resumes off. Then calling people making it sound like they had applied. Do you really want to work for a company that is that deceitful and deceptive?

I would not give them the chance. They were fishing for bodies