Advantmed

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Advantmed | Vagas da empresa Advantmed | Salários da empresa Advantmed | Benefícios da empresa Advantmed
      Entrevistas da empresa AdvantmedEntrevistas do cargo de Tech Lead da empresa AdvantmedEntrevista da empresa Advantmed

Entrevista para Tech Lead

18 de mar. de 2026
      Noida

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela Advantmed (Noida) em mar. de 2026

Pathetic Bad Experience They Never select, Seems Insite employee don't want to hire outsider for company growth What ever is written for this company that is true small size less experienced and mature management. Better to go good company.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Tech Lead da empresa Advantmed

Entrevista para Tech Lead

13 de set. de 2023
      Ahmedabad

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Advantmed (Ahmedabad) em ago. de 2021

Very smooth, transparent and straight forward. Inclined towards the objective of recruitment only. Feedback chain is quite quick. Candidate will have clear idea about the result after interview has been done. No status-quo practice followed.

About .NET Framework, .NET core, database designing etc...

World Health Organization
      HHH