Advertise.com

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Advertise.com | Vagas da empresa Advertise.com | Salários da empresa Advertise.com | Benefícios da empresa Advertise.com
      Entrevistas da empresa Advertise.comEntrevistas do cargo de Full Stack Developer da empresa Advertise.comEntrevista da empresa Advertise.com

Entrevista para Full Stack Developer

3 de abr. de 2021
      Hyderābād

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. Fui entrevistado pela Advertise.com (Hyderābād) em mar. de 2021

Two levels of interview. One is technical. That guy who took my interview having average knowledge. Second level more about your package. They need resource who works for less package. If your package is good and you have good knowledge don’t go for interview.I can say waste of your time

All about package. If you are technically worth don’t go for it . We have spend time . They should have some responsibility to update the status . And feedback. They will not do that.I can say waste of your time