Agiledge Process Solutions

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Agiledge Process Solutions | Vagas da empresa Agiledge Process Solutions | Salários da empresa Agiledge Process Solutions | Benefícios da empresa Agiledge Process Solutions
      Entrevistas da empresa Agiledge Process SolutionsEntrevistas do cargo de Embedded Developer da empresa Agiledge Process SolutionsEntrevista da empresa Agiledge Process Solutions

Deloitte
      KPMG
      bp

Amazon

Entrevista para Embedded Developer

27 de set. de 2017
      Bengaluru

Candidatei-me online. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Agiledge Process Solutions (Bengaluru) em set. de 2017

Their are 4 rounds 1) written test: 4 sections i.aptitude(time&wrk, train, intrest,wrk&distance) ii.logical reasoning iii.c multiple choice qns iv.programs( c and data structure) total stipulated time is 90 min 2)tech-panel i.told to rectify the mistakes of written test ii.more concentrate in to bit-filed progrm,data stracture, ARM4 mic concepts,memory layout and all 3)HR about my background, family ,education, why embedded,why agiledge solutions,....all that 4)Manager Round asked about hw much i kw about compny, intrest and likes...pakage

HR round assume your wife is facing critical health issue so for that u took a 3 days leave.....on that period company facing a problem while merging your code with project... the other engineers are failed find the bug ...company should deliver the project at the end of the day...in this case your presence must needed for the company...so what is your response this situation