Amartha Mikro Fintek

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Amartha Mikro Fintek | Vagas da empresa Amartha Mikro Fintek | Salários da empresa Amartha Mikro Fintek | Benefícios da empresa Amartha Mikro Fintek
      Entrevistas da empresa Amartha Mikro FintekEntrevistas do cargo de Product Manager da empresa Amartha Mikro FintekEntrevista da empresa Amartha Mikro Fintek

Kapital Bank
      Bank of America
      World Bank Group
      Capital One

25 de out. de 2021

Outras avaliações de entrevista de vagas de Product Manager da empresa Amartha Mikro Fintek

25 de mai. de 2026
      Jakarta

Fiz uma entrevista na empresa Amartha Mikro Fintek.

Started with Lead PM -> Work on case study for a given 2 hours time frame -> Interviewed by SVP . . . . . . . . . .

Mostly trying to find out your thought/reasoning process toward a solution to a problem given

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Amartha Mikro Fintek (Jakarta) em dez. de 2022

4 steps: interview with HR & got task to do in 1 week, interview with Head of PM present the task, interview Head of Businesses & last interview with VP Product.

How to scale retail users?

1 de ago. de 2022
      Jakarta

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela Amartha Mikro Fintek (Jakarta) em jan. de 2022

General product management & project management question (achievement, stakeholder management, past challenges, prioritization) Case study related to financial service (10-15 minutes to present) -> case study was given a few days before the interview Market sizing

1. What is the hardest challenge you ever faced and how did you overcome it?) 2. How would you prioritize these xxx things? etc.