Amcor

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Amcor | Vagas da empresa Amcor | Salários da empresa Amcor | Benefícios da empresa Amcor
      Entrevistas da empresa AmcorEntrevistas do cargo de Process Engineer da empresa AmcorEntrevista da empresa Amcor

9 de fev. de 2023
      Terre Haute, IN

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Amcor (Terre Haute, IN) em jan. de 2023

The phone interview process was smooth and easy going. There was a lot of conversation regarding experience on my end. There were talks of further interviews, but no follow up from that conversation afterwards.

Explain your experience related to your resume.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Process Engineer da empresa Amcor

25 de mar. de 2024

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Amcor.

One interview with corporate recruiter, then one interview with plant management. One site visit after interviews and received verbal offer onsite. Mainly situational type questions. Both interviews were virtual, 30-60min.

Tell me about a time when…

30 de set. de 2024

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Amcor em jul. de 2022

Introduction to HR and another engineer, opportunity to ask any questions I might have about the company or position. Then a tour, followed by group interview with the plant manager, supply chain manager, and a production manager.

What sort of cost savings project do you think you'd begin with based on what you know about our operation?

GE
      Caterpillar