American Express

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa American Express | Vagas da empresa American Express | Salários da empresa American Express | Benefícios da empresa American Express
      Entrevistas da empresa American ExpressEntrevistas do cargo de Project Analyst da empresa American ExpressEntrevista da empresa American Express

6 de jan. de 2023
      Oferta recusada

Fiz uma entrevista na empresa American Express.

Went through 3-4 rounds where they asked behavioral and then some case studies here and there. Really wanted to see how you thought through a problem. Overall the behavioral questions were also centered around how you'd fit into the team and what you value.

What are some recent projects you've led?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Project Analyst da empresa American Express

22 de jan. de 2023

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa American Express.

3 in person interviews Team / Manager Director VP The questions were focused on past experience and knowledge of Industrial Engineering. It's best to use an interview strategy when discussing previous experience.

Which Industrial Engineering principle do you feel best aligns with your strengths?

23 de jul. de 2022

O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa American Express.

3 interviews: 1st interview HR 2nd interview met with the team 3rd interview hiring manager and program manager Total process was around 20 days. 1 day after final interview l received the offer.

Tell me about yourself Tell me about something you could improve Tell me about your profesoral achievements