Anderson Manufacturing

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Anderson Manufacturing | Vagas da empresa Anderson Manufacturing | Salários da empresa Anderson Manufacturing | Benefícios da empresa Anderson Manufacturing
      Entrevistas da empresa Anderson ManufacturingEntrevistas do cargo de Machine Operator da empresa Anderson ManufacturingEntrevista da empresa Anderson Manufacturing

Entrevista para Machine Operator

16 de out. de 2020
      Hebron, KY

Candidatei-me online. O processo levou 4 dias. Fui entrevistado pela Anderson Manufacturing (Hebron, KY) em out. de 2020

Shortest interview ever! Contacted via email after applying the day prior. Overall great response timing via email. Set up phone interview. Phone interview lasted 2 minutes max. I was asked which shift I was seeking. I answered first shift. Next question I was asked, "what hourly rate are you seeking?" I answered that "the job posting was $18-25 an hour." I was then asked "but what are you seeking?" I responded "I'm on second shift at my current job making close to $30 an hour. I'd be willing to take a pay cut for a first shift job." I was informed that it takes 30 years of experience to get the $25 an hour... Seeing as I have no CNC machine experience and don't want to wait 30 years to make less than what I currently already make the Interview over. It would have helped if that detail was put into the job posting. I wouldn't have applied knowing that.

what hourly rate are you seeking?

what shift are you seeking?