Aneja Associates

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Aneja Associates | Vagas da empresa Aneja Associates | Salários da empresa Aneja Associates | Benefícios da empresa Aneja Associates
      Entrevistas da empresa Aneja AssociatesEntrevistas do cargo de Internal Auditor da empresa Aneja AssociatesEntrevista da empresa Aneja Associates

25 de jul. de 2019

Outras avaliações de entrevista de vagas de Internal Auditor da empresa Aneja Associates

24 de nov. de 2025
      Bombaim

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Aneja Associates.

Basic Hr round and internal audit experience related questions. Recruitment is done based on knowledge and confidence level exhibited by interviewees . 2 rounds of interview hr round and director round.

Based on internal audit experience

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Aneja Associates (Bombaim) em nov. de 2021

First round with HR which will be basic screening than second round will be technical to analyze your skills including software, communication, and leadership than final round with HR for final negotiation and offer letter.

How much experience, existing salary, expected salary.

14 de jun. de 2019
      Bombaim

Candidatei-me pessoalmente. Fui entrevistado pela Aneja Associates (Bombaim) em jun. de 2019

Employee friendly interview process . appreciate HR executive piyali Adhikar , simply the audit interview it's nice to be part of Aneja associates , Immediate communication by HR is highly appreciated . Extreme thanks to Piyali from Aniket for smooth co ordination .

Previous assignments