Aon

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Aon | Vagas da empresa Aon | Salários da empresa Aon | Benefícios da empresa Aon
      Entrevistas da empresa AonEntrevistas do cargo de Benefits Operations Administrator da empresa AonEntrevista da empresa Aon

Entrevista para Benefits Operations Administrator

28 de fev. de 2017
      Montreal, QC

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Aon (Montreal, QC) em fev. de 2017

DES QUESTIONS BASIQUES. on demande les qualités et défauts. sur nos expériences passées. ils sont sympas. pas de questions techniques. juste générales et sur les compétences du candidat. les études, les expériences professionnelles, les activités extrascolaires. le processus c'est un entretien téléphonique d'abord, ensuite une date d'entretien physique et la réponse qu'ils donneront d'ici quelques jours. c'est tout

RACONTES MOI UNE DE TES JOURNÉES EN ANGLAIS

Outras avaliações de entrevista de vagas de Benefits Operations Administrator da empresa Aon

Entrevista para Benefits Operations Administrator

11 de set. de 2017
      Noida

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Aon (Noida) em set. de 2017

first was HR round 2nd was an online test for reasoning verbal and 3rd was a manager round it was easy so if u get an opportunity go get it as it is a very good company to work with

all the basic question regarding stability and all

Entrevista para Benefits Operation Administrator

22 de mar. de 2018
      Noida

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Aon (Noida) em jun. de 2014

Interview was very simple as it was my first job, so could be the reason i didn't had prior experience then what could they have asked. i just had a ops round and aptitude test.

Do you have any knowledge of what Backoffice is ?