Argil DX

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Argil DX | Vagas da empresa Argil DX | Salários da empresa Argil DX | Benefícios da empresa Argil DX
      Entrevistas da empresa Argil DXEntrevistas do cargo de Software Engineer da empresa Argil DXEntrevista da empresa Argil DX

7 de fev. de 2020
      Greater Noida

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Argil DX (Greater Noida) em jan. de 2020

Interview was good. First round: Online mcqs. Second Round: Technical. Third round: HR. Topics: Aptitude, Database management system, operating system, Puzzle, Sql, oops. If you have programming knowledge and your basic concepts are clear and chances are more. Must read puzzles.

First Round was divided into three sections i.e. aptitude, ds/oops, programming.

Second Round : Technical Oops, Puzzle, ds, cache memory, networking, sql, given a problem you have to make table and identify keys(database design).

Third Round:HR Asked basic HR round question. Like intro, weakness, strength, etc

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer da empresa Argil DX

1 de nov. de 2021
      Noida

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. Fui entrevistado pela Argil DX (Noida) em out. de 2021

Round 1: Online(30 mins + 30 mins+ 30 mins) a. Technical Aptitude b. Numerical and Reasoning Aptitude c. Coding (Backtracking and String Permutation) Round 2: Written Test(40 mins) 4 questions a. Number of direct and indirect reporting employees (N- Ary tree) b. Database design problem( E-R Diagram) c. Puzzle d. Basic Probability(Ant at the corner of equilateral triangle and collision prob) Round 3: Group Discussion(30 mins) a. Demonetization and its effect on GDP b. There is no right way to do a right thing ( you can interrupt other speaker to make your point . Tip: speak relevant)

18 de mai. de 2021

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Argil DX.

There were a couple of online assessments, two tech interviews, and an HR round. The technical interviews were average since the questions asked involved the basic concepts of object oriented programming and simple terms

Basic OOPS concepts and algorithms

Amazon