- Naar interim voor gesprek geweest
- Eerst een test gedaan met 5 vragen op basis van bedrijf die B-Connected als klant heeft
- Nadien als deze correct waren hebben wij een rollenspel gedaan, waarbij ik een voorbeeld kreeg van een fictief bedrijf en klant (dus persoon van interim) moest overtuigen voor aankoop product
-uitgenodigd om bij bedrijf te gaan en daar gesprek met HR gehad in groep van ongeveer 5 personen
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
- Geef ons een voorbeeld hoe je een product zou voorstellen aan klant
Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 dia. Fiz uma entrevista na empresa B-Connected (Bruxelas).
Entrevista
- Naar interim voor gesprek geweest
Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela B-Connected (Sint-Jans-Molenbeek, Brussels) em fev. de 2018
Entrevista
Een van de weinige goede coaches die er waren bij Beco heeft mijn sollicitatie afgenomen na een gesprek met de interim-consulent.
Tijdens de sollicitatie en de eerste maanden na aanname binnen Beco heb ik enkel positieve ervaringen mogen beleven, maar dit is spijtig genoeg niet lang mogen blijven duren.