B2LiNK

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa B2LiNK | Vagas da empresa B2LiNK | Salários da empresa B2LiNK | Benefícios da empresa B2LiNK
      Entrevistas da empresa B2LiNKEntrevistas do cargo de Translator da empresa B2LiNKEntrevista da empresa B2LiNK

Deloitte
      KPMG
      bp
      SLB

Entrevista para Translator

5 de abr. de 2018
      Seul

Candidatei-me online. O processo levou 4 dias. Fui entrevistado pela B2LiNK (Seul) em jan. de 2018

They are looking for a Chinese translator, but they do not really interview every applicant. Instead, they select one from their background, which is not that transparent. They did not tell me what tasks I have to work during the interview, which did not allow me to prepare for it. It could be very informative and helpful if the interview was carried out by the HR manager thoroughly.

Can you translate some beauty products from Korean to Chinese?