BSK Associates

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa BSK Associates | Vagas da empresa BSK Associates | Salários da empresa BSK Associates | Benefícios da empresa BSK Associates
      Entrevistas da empresa BSK AssociatesEntrevistas do cargo de Staff Geologist da empresa BSK AssociatesEntrevista da empresa BSK Associates

Holcim
      Mace
      Maire Tecnimont
      Tekfen Construction

Entrevista para Staff Geologist

9 de mai. de 2024
      Livermore, CA

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela BSK Associates (Livermore, CA) em abr. de 2024

I wouldn’t apply for any position at BSK if my future depended on it- simply because they do not care about your future. They will bring you through a rigorous interview process. Pretty standard I think. You would almost think you got the job! An hour long video chat, pretty normal. They will call your family and friends, make you come in person for a 2.5 hour interview. They will show you around their entire office and lab. They will tell you you’ll be receiving an offer and then completely 360 and deny you the opportunity based off of information they had since the before the process! Even if it says (preferred but not required) on their applications don’t believe it. Anyways, super fake people to be honest.

Do you have a GIT?