Candidatei-me de outra forma. Fui entrevistado pela Basic-Fit (Emmen, Drenthe) em jan. de 2023
Entrevista
De sollicitatieprocedure was eenvoudig en overzichtelijk. Ik heb mijn cv en motivatiebrief opgestuurd en werd daarna uitgenodigd voor een gesprek. Na dit gesprek kreeg ik al snel te horen dat ik was aangenomen voor de functie.
Outras avaliações de entrevista de vagas de Gastheer/gastvrouw da empresa Basic-Fit
Candidatei-me de outra forma. Fiz uma entrevista na empresa Basic-Fit.
Entrevista
Zeer teleurstellende HR-dienst. Je wordt afgewimpeld met een standaardantwoord dat de vacature zogezegd gesloten zou zijn, terwijl die gewoon nog openstaat. Daarbovenop ontvang je een kortingsbon die al twee jaar vervallen is. Allesbehalve professioneel en gewoonweg lachwekkend.
Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Basic-Fit (Roeselare, West Flanders) em jul. de 2024
Entrevista
je solliciteert op de website. duurt 2-3 weken lang tot je een antwoord krijgt voor op een 1ste interview te gaan in de club zelf. als je een goede 1ste indruk heb gemaakt kan je langskomen voor een 2de gesprek