Big Yellow Self Storage Company

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Big Yellow Self Storage Company | Vagas da empresa Big Yellow Self Storage Company | Salários da empresa Big Yellow Self Storage Company | Benefícios da empresa Big Yellow Self Storage Company
      Entrevistas da empresa Big Yellow Self Storage CompanyEntrevistas do cargo de Sales Advisor da empresa Big Yellow Self Storage CompanyEntrevista da empresa Big Yellow Self Storage Company

4 de jun. de 2025

Fiz uma entrevista na empresa Big Yellow Self Storage Company.

Mathematics questions, where you have to calculate % aswell. My answered wasn’t actually really reviewed until the end. But they give you a calculator to help and it’s very straightforward and easy

What would you do question

Outras avaliações de entrevista de vagas de Sales Advisor da empresa Big Yellow Self Storage Company

27 de fev. de 2025
      Londres, Inglaterra

Candidatei-me de outra forma. Fui entrevistado pela Big Yellow Self Storage Company (Londres, Inglaterra) em fev. de 2023

The interview process was comprised of two stages. A telephone interview & an in person interview which were both very pleasant. There were also two small tests to see the candidates admin, customer service and mathematics capabilities.

How would you deal with an unhappy customer?

21 de out. de 2021

Fiz uma entrevista na empresa Big Yellow Self Storage Company.

Simple and friendly interview, first over the phone then face to face if they like you. They're interested in your personality and work experience. Your self storage experience, competitors. Little questionnaire you need to complete. Good experience overall.

Work experience, hobbies, your sales techniques, personality.
      Resposta da empresa Big Yellow Self Storage Company
      Thank you for your review! We’re always pleased to receive such positive comments from our applicants who have a had a great recruitment experience with us at Big Yellow/Armadillo. All the best Jamie