Birchbox

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Birchbox | Vagas da empresa Birchbox | Salários da empresa Birchbox | Benefícios da empresa Birchbox
      Entrevistas da empresa BirchboxEntrevistas do cargo de Intern da empresa BirchboxEntrevista da empresa Birchbox

19 de jul. de 2022

Fiz uma entrevista na empresa Birchbox.

Mainly discussion and a copy test -- just wrote a couple headlines, a few pitches for boxes. Make sure to avoid silly beauty buzz words: 'tresses' or 'strands' for hair etc.

How do you approach writing copy?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Intern da empresa Birchbox

12 de mai. de 2019

Fiz uma entrevista na empresa Birchbox.

Understandable that interviewers won't call exactly on the dot of your scheduled time, but 30 minutes late? Don't get me wrong, this seems like a great company to work for but the person I spoke to gave me a terrible impression based on timeliness and tone of voice. Completely unprofessional from that person's side and unacceptable especially when it's a full-time, unpaid position. Average interview, be passionate about your experiences and know why you want to work at BB.

Why Birchbox?

Tell me more about X and Y experience.

19 de jul. de 2018
      New York, NY

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Birchbox (New York, NY) em abr. de 2018

Phone screening plus in person interview -- both with the person who became my manager, so no HR screening. The first interview had a lot of behavior questions and just getting to know me, and the second interview had more specific questions about my skills and experience. I would recommend to have really specific examples of things you did well in the past, things you're improving about yourself, etc.

Tell me about yourself

Cartier