Birks

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Birks | Vagas da empresa Birks | Salários da empresa Birks | Benefícios da empresa Birks
      Entrevistas da empresa BirksEntrevistas do cargo de Sales Associate da empresa BirksEntrevista da empresa Birks

19 de nov. de 2021

Fiz uma entrevista na empresa Birks.

You receive a call and then you schedule a time with them. You meet in person and they ask several questions to learn more about your experience and get to know you better. The interaction is very professional and it takes about 30 up to an hour.

Why are you interested in the position?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Sales Associate da empresa Birks

25 de nov. de 2018

Fiz uma entrevista na empresa Birks.

Standard interview questions Can you tell me a little about yourself? ... How did you hear about the position? ... What do you know about the company? ... Why do you want this job? ... Why should we hire you? ... What are your greatest professional strengths? ... What do you consider to be your weaknesses? knowledge of diamonds? knowledge of luxury brands? Watches?

previous experience, goals, ability to sell, knowledge of luxury watch brands

16 de set. de 2019
      Vancouver, BC

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Birks (Vancouver, BC) em fev. de 2018

You'll start talking to a manager who will go over your resume. If they like you, you will get a second interview with another manager and a third interview is a discussion about your pay.

What's your best experience while you were at your previous job?

Welcome Break