Candidatei-me de outra forma. O processo levou 4 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Bluetech Engineering.
Entrevista
De sollicitatieprocedure was lang en complex, uiteindelijk na vier gesprekken afgewezen. Terwijl het gevoel gegeven werd dat het vierde gesprek puur een formaliteit was. Ik begrijp een goede screening maar ik zou toch adviseren het proces de helft minder lang te laten duren en vertrouwen geven aan je medewerkers om ook besluitvaardig genoeg te zijn.
O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Bluetech Engineering em ago. de 2023
Entrevista
Hebben een sollicitatie gesprek ingepland wetende dat ze niet aan mijn salariswens kunnen / willen voldoen. Voor de rest oogt het als een prima bedrijf, alleen zonde van de verspilde moeite.
Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Bluetech Engineering (Amersfoort) em mar. de 2020
Entrevista
Sollicitatie voor traineeship tbk, vrij algemeen gesprek. Willen graag het diploma en kijken niet echt verder naar arbeidsverleden/vooropleiding/kennis. Technische bedrijfskunde is ontzettend breed, zij zoeken vooral consultants voor op de (productie)vloer.