Bridgestone Golf

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Bridgestone Golf | Vagas da empresa Bridgestone Golf | Salários da empresa Bridgestone Golf | Benefícios da empresa Bridgestone Golf
      Entrevistas da empresa Bridgestone GolfEntrevistas do cargo de Order Entry Clerk da empresa Bridgestone GolfEntrevista da empresa Bridgestone Golf

Procter & Gamble
      JTI - Japan Tobacco International
      Unilever
      NIKE

Entrevista para Order Entry Clerk

8 de nov. de 2024
      Covington, GA

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Bridgestone Golf (Covington, GA) em nov. de 2024

Unnecessarily long interview. I was asked at least 15 questions that repeated the same themes, like prioritizing work, handling customers, and explaining quality and past roles, just phrased differently each time. The interviewer, Tabatha, came off a bit intimidating at first, which made me nervous. She seemed guarded, and I felt like I had to warm up to her. Don’t hesitate to ask a casual question unrelated to the job to break the ice. I wish I had done that at the start rather than the end, it would have helped me relax. Hope this helps you prepare!

Why do you want to work for Bridgestone Golf?

Tell me a time that you dealt with an angry or irritated customer?

Tell me a time you dealt with a difficult teammate and how did you handle it?

How do you prioritize your work?

What does quality mean to you?

If you were to make a mistake, how would you handle that situation?

Based on your previous experiences at other jobs how will it benefit this position?