CEAT

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa CEAT | Vagas da empresa CEAT | Salários da empresa CEAT | Benefícios da empresa CEAT
      Entrevistas da empresa CEATEntrevistas do cargo de Management Trainee da empresa CEATEntrevista da empresa CEAT

9 de nov. de 2025
      Bombaim

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela CEAT (Bombaim) em nov. de 2025

A pretty standard interview process, with basic structure and expected questions overall. Questions included graduation courses to masters courses and also about projects mentioned in CV. Very calm panel reminded at intervals to not be nervous, take your time, etc.

Tell us something not mentioned in your CV

Outras avaliações de entrevista de vagas de Management Trainee da empresa CEAT

3 de dez. de 2022

Fiz uma entrevista na empresa CEAT.

Shortlisting candidates , Group Discussion (elimination round), Interview round 1 , Interview round 2 . 4 Panel members. Everyone was asking different questions. From CV , job role , about marketing , experienced based questions

Tell me about yourself and past employment

9 de mar. de 2022
      Pune

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela CEAT (Pune) em out. de 2021

My interview process lasted 20-25 minutes and i was asked about previous work and internship. Basic marketing ideas and all about my introduction. Also they considered my CV and asked about it. The interview was really smooth and without any pressure I cleared everything with positive attitude

Tell me about yourself Tell us about your internship and work What are best qualities needed for marketing Strengths and weaknesses

Wilo Group
      IFRC