CIBC

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa CIBC | Vagas da empresa CIBC | Salários da empresa CIBC | Benefícios da empresa CIBC
      Entrevistas da empresa CIBCEntrevistas do cargo de Financial Services Representative II da empresa CIBCEntrevista da empresa CIBC

Kapital Bank
      Bank of America
      World Bank Group
      Capital One

Entrevista para Financial Services Representative II

14 de dez. de 2020
      Vancouver, BC

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela CIBC (Vancouver, BC) em nov. de 2020

Had meeting and spoke with branch manager before job posting, told to apply to job posting and do phone screening. Received call from recruiter without confirming call time with me beforehand. Did not have time to talk in depth as I was heading out to work, spoke for a few minutes and she said I didn't have enough experience. Recruiter didn't want to schedule follow up afterwards to have a in depth conversation on my skills and experience. Strange encounter to say the least.

Do you have any mutual funds experience?