Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa COVETUS | Vagas da empresa COVETUS | Salários da empresa COVETUS | Benefícios da empresa COVETUS
      Entrevistas da empresa COVETUSEntrevistas do cargo de Node Js Developer da empresa COVETUSEntrevista da empresa COVETUS

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

EPAM Systems

Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Nova Deli
      Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 4 dias. Fui entrevistado pela COVETUS (Nova Deli) em set. de 2022

I got a call from HR regarding interview process she explained me the process of interview (Round 1 ,Round 2 and then final offer) and then asked a brief about me , experience, expectations an all. Round 1 was scheduled after the interview next day I received a call from HR that you are selected and we have decided that there will not be any further round you are selected on basis of Round 1 only I said fine. Then started for negation part I negotiated to almost by 10% of my initial expectations than they said ok we will discuss with management and let you know. Next day I regain received a call that you have to go through the Round 2 now. I said yesterday you said I am selected now today you are saying you are not you have to go through Round 2. They said yesterday our one director said not have other round today one another director is saying to take one more round. I said them now I am not willing to give round further if you want to select you can select otherwise no issue. The organisation which can't just have a proper process for the candidate selection where there can not be unanimous decision on directors call I highly recommend not to join such organisation.

Some questions on JS,and some on NodeJs basics
      Responder à pergunta