CSH

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa CSH | Vagas da empresa CSH | Salários da empresa CSH | Benefícios da empresa CSH
      Entrevistas da empresa CSHEntrevistas do cargo de Program Manager da empresa CSHEntrevista da empresa CSH

22 de mai. de 2022
      Phoenix, AZ

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela CSH (Phoenix, AZ) em mai. de 2022

Staff was kind and seemed genuinely interested in my commitment to the community. Difficult questions with highly competent interview questions. No follow up about if position was offered. Company is going through a lot of growth.

What would you require training on if offered

Outras avaliações de entrevista de vagas de Program Manager da empresa CSH

22 de fev. de 2023

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela CSH em mai. de 2022

A fair and transparent process that valued the time of all involved. The hiring team provided helpful feedback and kept the door open without an offer. Interviews were phone screening and then a video with a hiring panel that went through standardized questions for all candidates.

basic questions about experience, approach to problem-solving, understanding of the organization's mission, and role in dismantling systems of oppression

15 de abr. de 2022
      Kansas City, MO
      Oferta recusada

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa CSH (Kansas City, MO).

There were multiple managers who interviewed me. They seemed friendly. It felt like they were hiding something when I asked them an easy question about worklife that they didn't answer directly.

a time when you had competing priorities -- what did you do?

GE
      Caterpillar