CapitaLand

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa CapitaLand | Vagas da empresa CapitaLand | Salários da empresa CapitaLand | Benefícios da empresa CapitaLand
      Entrevistas da empresa CapitaLandEntrevistas do cargo de Project Manager In Design da empresa CapitaLandEntrevista da empresa CapitaLand

The First Group
      Seabreeze Management
      Facility Management Group

Entrevista para Project Manager In Design

27 de mar. de 2010
      Singapura

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 3 meses. Fui entrevistado pela CapitaLand (Singapura) em out. de 2009

I have interviewd with them by 3 times. First time, I introduced my background and previous working experience to their china branch company boss. 1 month later, I got the vedio interview with their singapore design team to descibe my technology. Last tiem, I was interiewed by china CEO, it was very short. all the question like disccusion between friend about life philosophy. And after, HR informed me the result, they can only offer me 20% increase from my previous incoming, which I ask for 30%. Therefore, I gave up.

why do you want to leave your current company?
      2 respostas

why do you think you it is reasonable you want to ask for 30% increase for salary?