Capstone Logistics

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Capstone Logistics | Vagas da empresa Capstone Logistics | Salários da empresa Capstone Logistics | Benefícios da empresa Capstone Logistics
      Entrevistas da empresa Capstone LogisticsEntrevistas do cargo de Truck Unloader da empresa Capstone LogisticsEntrevista da empresa Capstone Logistics

19 de mai. de 2015
      Mount Vernon, IL

Outras avaliações de entrevista de vagas de Truck Unloader da empresa Capstone Logistics

5 de dez. de 2017
      Saint Louis, MO

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Capstone Logistics (Mount Vernon, IL) em jan. de 2014

There wasn't really an interview process I got a call about 4am from my drunken supervisor asking if I wanted a job cause at the time my friend referred me to him cause I recently lost my job

Nothing absolutely nothing he asked if I wanted a job

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Capstone Logistics (Saint Louis, MO).

short ,sweet ,walk on dock. asked a few questions about my past ,asked if work I g in freezer warehouse was ok ,mumbled while walking fast threw the cold storage part of the building

can you use a palletjack
      6 respostas

28 de nov. de 2017
      Picayune, MS

Candidatei-me de outra forma. Fui entrevistado pela Capstone Logistics (Picayune, MS) em jan. de 2016

Told I'd be put on a list cuz they have to keep one because of the high turnover rate.t old you get paid by the trucks you unload you get a smaller percentage of what they make.can you handle heavy labor for long periods of time and working in the freezer section at 30 degrees.

Forklift experience?

15 de mai. de 2014
      South Boston, VA

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Capstone Logistics (South Boston, VA) em mai. de 2014

My interview was scheduled for 10a.m. When I walked in the door there was an applicant before me who's interview was scheduled at 9:30 he didn't go back until 10. So as far as their scheduling goes it looks sketchy.

Are you safety oriented?

Is there anything that could cause you to fail a drug test

Can you work holidays?