Carrs-Safeway

Parte da empresa Albertsons Companies

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Carrs-Safeway | Vagas da empresa Carrs-Safeway | Salários da empresa Carrs-Safeway | Benefícios da empresa Carrs-Safeway
      Entrevistas da empresa Carrs-SafewayEntrevistas do cargo de Checker da empresa Carrs-SafewayEntrevista da empresa Carrs-Safeway

Entrevista para Checker

24 de mai. de 2023
      Anchorage, AK

Outras avaliações de entrevista de vagas de Checker da empresa Carrs-Safeway

Entrevista para Checker

4 de abr. de 2024
      Anchorage, AK

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Carrs-Safeway (Anchorage, AK) em set. de 2019

I applied online and had a phone call to schedule an in person interview the next day. I know it varies depending on the hiring manager but the one I had just asked me when I could work and I got the job immediately.

What are your hours if Availability

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Carrs-Safeway (Anchorage, AK) em ago. de 2020

Was able to get interview same day. Straight forward questions. Was pretty run of the mill and overall an easy interview. When asked about salary, I negotiated based on the similar customer service jobs around the area.

Have I had a difficult workplace situation and how did I react to it?